Diari La Veu del País Valencià
Les Alqueries informarà per Whatsapp la ciutadania
Les Alqueries informarà per Whatsapp la ciutadania de les activitats municipals

El consistori ha encetat un nou canal de comunicació en un exercici de transparència cap a les veïnes i veïns del municipi

L’Ajuntament de les Alqueries ha posat en marxa un nou canal de comunicació amb la ciutadania a través de l’aplicació per a telèfons mòbils Whatsapp. Així, mitjançant aquest servei de comunicació, el consistori enviarà a les veïnes i veïns totes les activitats i la informació que puguen ser de la seua utilitat. A més, aquest servei també té previst avisar de les incidències o les possibles eventualitats que apareguen en la localitat.

L’alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, ha comentat que “és un exercici de transparència i de millora de la comunicació amb les ciutadanes i ciutadans. Des de l’equip de govern volem que la ciutadania tinga coneixement de tot allò que està passant en el municipi i pensem que aquesta, junt a les altres formes més convencionals, és una manera d’informar instantàniament de tot allò que ocorre en el poble. Hui en dia, quasi tot el món té accés a aquestes tecnologies de la comunicació i l’Ajuntament, com a entitat més propera a la gent, no pot quedar-se enrere”. Lara afegix que “tampoc volem que siga l’única via de comunicació, ja que som conscients què hi ha persones que no tenen aquesta aplicació, per tant, no abandonarem les vies tradicionals de comunicació amb el ciutadà”.

Per tal d’accedir a aquesta informació, les veïnes i veïns que ho desitgen han de guardar en la seua llista de contactes el telèfon 673154970. Una vegadaa fet aquest pas, han d’enviar un missatge de whatssap a eixe número amb la paraula: ALTA, el seu nom i el DNI. En el termini d’una setmana, se’ls inclourà en la base de dades de la llista de distribució i rebran tota la informació d’interès del municipi. Des de l’Ajuntament recorden que la informació facilitada només s’utilitzarà per als fins informatius del servei i no es facilitarà a ninguna empresa externa amb altres finalitats.

Per últim, l’alcaldessa conclou que “animem a totes aquelles persones que volen conèixer les activitats que organitza el consistori i de la informació d’interès de les Alqueries que es donen d’alta en el servei, ja que pot ser una bona eina per a totes i tots”.

AJUNTAMENT DE LES ALQUERIES

Comparteix

Icona de pantalla completa