Diari La Veu del País Valencià
Les Alqueries ajorna la festivitat de Sant Antoni
Les Alqueries ajorna la festivitat de Sant Antoni per la previsió meteorològica

Els actes es mantenen amb els mateixos horaris per al cap de setmana del 28 i 29 de gener

L’Ajuntament de les Alqueries ha decidit ajornar les celebracions de Sant Antoni per la previsió meteorològica d’aquest cap de setmana. El consistori ha fixat la celebració per al dissabte i diumenge 28 i 29 de gener, mantenint els horaris que es preveien. L’objectiu d’aquest ajornament és que puguen participar el major nombre de veïnes i veïns possible en aquesta festivitat que organitza la Associació de Penyes amb la col·laboració de la Associació Cultural Pla Redó i el Casal Jove i que patrocina la regidoria de Festes de l’Ajuntament de les Alqueries.

Així, el dissabte 28 se celebrarà la benedicció dels animals a les 19:00 hores a la plaça de l’Església i la posterior cercavila que acabarà amb el tradicional repartiment de rotllos i la foguera en la plaça d’a dalt de la Vila.
D’altra banda, l’endemà, el diumenge 29, a les 9:00 hores, se celebrarà la tradicional pujada a peu a la Muntanyeta de Sant Antoni amb l’esmorzar per als participants. Així, la missa es manté aquest mateix dia a les 12:00 hores. La inscripció per a l’esmorzar acabava ahir i el termini s’augmenta fins el pròxim dia 25.

AJUNTAMENT DE LES ALQUERIES

Comparteix

Icona de pantalla completa