Diari La Veu del País Valencià
Cabanes tanca el cicle de cursos de formació per a l’ocupació
Cabanes tanca el cicle de cursos de formació per a l’ocupació amb un taller sobre desenvolupament personal i eines per parlar en públic

L’Equip de Govern al capdavant de l’Ajuntament de Cabanes, dins el pla local per al foment de l’ocupació, ha organitzat aquest any sis cursos dedicats a la recerca d’oportunitats laborals, el desenvolupament personal i professional. Des de com buscar feina a google fins a l’ús de les xarxes socials per a la recerca activa d’ocupació o la intel·ligència emocional, les persones participants han pogut adquirir les eines necessàries per afrontar de manera més positiva i preparada un procés de selecció de personal. Segons apunta la regidora responsable d’Ocupació, Soledad Segarra “els cursos han despertat l’interès de persones de totes les edats i de tota la província”. “S’ha treballat en la millora dels currículum vitae i de les entrevistes des d’un punt de vista atractiu, personalitzat i amè que ha facilitat l’aprenentatge dels participants”.

En concret, el curs que ha tancat el cicle se centra en les claus per parlar en públic amb èxit. El formador Rafael Ayala, coach personal i conferenciant, ha estat l’encarregat de motivar els participants per deixar-se anar en públic, apartar la vergonya i eliminar les pors que sorgeixen al veure’s exposats davant la mirada de desconeguts. Des de les experiències personals dels participants, el taller els ha ajudat a superar problemes com el quedar-se en blanc en una entrevista o el tartamudeig.

Aquests cursos s’han realitzat dins del marc de l’Estratègia Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2016 que promou la Diputació Provincial de Castelló en col·laboració amb els Ajuntaments.

AJUNTAMENT DE CABANES

Comparteix

Icona de pantalla completa