ParticiVeu - EspaCívic - ValenXarxa

25 desembre 2012 01:00h
ParticiVeu

En aquesta àrea els lectors podeu participar de manera directa amb el diari. D’aquesta manera es crea un vincle o nexe fonamental per tal de conèixer la vostra opinió sobre el diari, com també, l’opinió que emeteu sobre l’actualitat del País Valencià.
 
Us oferim cinc maneres diferents de participació directa amb la redacció:
 
A qui corresponga. Queixes directes als responsables públics (alcaldes, regidors, presidents institucionals, etc).
 
Cartes al director. Per expressar l'acord o el neguit amb els temes publicats al diari.
 
Envia'ns una notícia. Els lectors podeu enviar-nos notícies i així, podrem informar de coses específiques, que normalment no apareixen als altres mitjans.
 
Vídeo denúncia. Denúncia de qualsevol situació a través de la gravació i enviament d'un vídeo.
 
Foto denúncia. Denúncia de qualsevol situació a través de fotografies.
 
Per poder participar s'establiran unes condicions mínimes que asseguren l'equilibri entre la llibertat d'expressió i la dignitat de les persones.
 
Aquesta àrea es posarà en funcionament quan comptem amb continguts. Per col·laborar cal que ens envieu un correu electrònic a: redaccio@laveupv.com  


EspaiCívic

Aquesta àrea participativa està dedicada íntegrament a l'àmbit associatiu valencià. Volem donar veu a tots aquells col·lectius que no tenen cabuda a la resta de mitjans i  romanen en silenci.
 
És la part del mitjà on apareixerà la informació de les diverses  entitats, associacions, fundacions, ONGs, plataformes, federacions, coordinadores, moviments veïnals i organitzacions socials, culturals, ambientals, solidàries, festeres, esportives, etc. del País Valencià.

L'àrea EspaiCívic pretén ser el Diari de les minories: d'aquells que no solen aparèixer habitualment als mitjans de comunicació i que volen fer arribar a la societat les seues problemàtiques i necessitats.
 
Les notícies d’aquesta àrea es classificaran per Associacions, Federacions, ONGs i Societats Musicals.
 
L’àrea es posarà en funcionament quan comptem amb continguts. Per col·laborar cal que ens envieu un correu electrònic a: redaccio@laveupv.com       ValenXarxa

En aquesta àrea participativa us facilitem un espai perquè creeu el vostre blog. Així els valencians actius a la xarxa podreu estar reunits en un lloc de referència, laveupv.com.
 
També pretenem que laveupv.com siga el punt de trobada i interconnexió comunicativa del territori. Facilitarem la connexió digital dels valencians que ara mateix es troben a la xarxa. Ho farem adherint els seus blogs o webs a la nostra xesfera. Es tracta de què els blogaires ens envien les URLs i nosaltres els inclourem en la xesfera per a que automàticament quan publiquen al seu blog, també apareixeran a laveupv.com.
 
I per incrementar la qualitat i diversitat informativa del mitjà, facilitarem enllaços d’altres mitjans digitals del sistema comunicatiu valencià i del nostre àmbit lingüístic.
 
Si vols més informació de com tindre presència en aquesta àrea, posat en contacte amb: info@laveupv.com
 
next