Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament convoca el III Premi Empresa de Gata 2016
La regidoria de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata ha convocat la tercera edició del Premi Empresa de Gata amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i reconèixer la tasca de comerciants, empresaris i professionals de la localitat.
En aquesta edició, s’han establert tres categories: premi a la millor atenció i servei, premi a la imatge de l’establiment i premi a la millor promoció del municipi. Entre les més de 300 empreses de la localitat, diverses associacions i col·lectius locals van proposar 18 candidats, dels quals el jurat de la convocatòria va escollir 9 finalistes d’entre el quals s’escolliran els 3 premiats.

Cadascun dels candidats presentarà el seu negoci a través d’una memòria i d’un vídeo on explicarà la seua trajectòria. Amb aquest material serà el jurat qui anunciarà els premiats en un acte que se celebrarà divendres 18 de novembre a l’Edifici Polivalent a les 20:30 hores.

El jurat està format per Magdalena E. Mengual Morata. Alcaldessa de Gata de Gorgos (com a presidenta); la Secretària, Teresa Roig Mas; Àngels Soler Fornés, regidora de Desenvolupament Local; Jaume Monfort Signes (Representant de JUGA), José Guillermo Cholbi Sart (Representant del PP), José Juan Mulet Soler (Representant del PSOE); Rosario Donderis Sala , gerent de Creama; M. Francisca Escortell Diego (Associació d’Ames de casa de Gata); Francesca M. Signes Soler (Comerç de Gata); Esteban Cobos Sierra, representant de CEDMA, i Rosa M. Alemany Rodrigo, Agent de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Gata.

Tota la informació sobre el premi i els finalistes es pot consultar a www.premiempresagata.org

AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS

Comparteix

Icona de pantalla completa