Diari La Veu del País Valencià
Les Alqueries finançarà les activitats dels dimecres per la vesprada al CEIP Pintor Sorolla
L’Ajuntament de les Alqueries finançarà les activitats dels dimecres per la vesprada al CEIP Pintor Sorolla

El claustre del centre ha decidit que no hi haja horari lectiu per tal de portar a terme la formació del professorat

L’Ajuntament de les Alqueries finançarà les activitats dels dimecres per la vesprada al CEIP Pintor Sorolla i seran gratuïtes per a l’alumnat de l’escola pública local. El claustre del centre ha decidit que aquestes vesprades no siguen lectives per tal d’utilitzar-les per a la formació del professorat i s’ha compensat amb l’augment d’horari lectiu en dilluns i dimecres de matí, per tant, el consistori ha decidit fer-se càrrec d’aquestes hores amb activitats.

La regidora d’Eduació, Betlem Albero, assegura que “ens fem càrrec per tal de que les famílies puguen conciliar la vida laboral i familiar. Amb estes activitats, les xiquetes i xiquets que ho desitgen podran romandre al centre fins les 17:00 hores, com la resta de les vesprades lectives” i afegeix que “és un compromís amb les famílies de les Alqueries, volem ajudar a que les nostres veïnes i veïns tinguen la major qualitat de vida possible i també que el CEIP Pintor Sorolla puga tenir el professorat el millor format possible”.

Les activitats proposades han segut: Contes jugats, per a l’alumnat d’infantil; Balls, per al de primària; Classes d’alfabetització , per a alumnes, pares i mares i Aprendre a través del joc a reconèixer les emocions i aconseguir ser més feliç, saludable i sociable, per alumnes de 3er i 4art. A més, l’Escola de Música de les Alqueries ha proposat: Tot cos sona-Enric Pizà, i El musical-escenografia, per a primària i El musical-canta i balla, per a infantil. No obstant, les lliçons de ball no s’impartiran per falta d’alumnes.

Aquesta iniciativa començarà el proper 2 de novembre i cal recordar que serà gratuïta per a les i els alumnes del centre.

Comparteix

Icona de pantalla completa