Diari La Veu del País Valencià
La Consellera María José Salvador a les Alqueries
La Consellera Salvador visita les obres en els accessos i les noves parades d’autobús de les Alqueries

Els treballs han comptat amb un pressupost de 145.000 euros i han dignificat una de les entrades principals a la localitat

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, acompanyada, entre altres persones, pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo i per l’alcaldessa de Les Alqueries, Esther Lara, ha visitat les obres dutes a terme per la Generalitat en el terme municipal d’aquesta localitat que han consistit en la millora de l’accés des de la N-340 al municipi i la construcció de dues parades d’autobús en la zona de l’antic camp de futbol.

La consellera ha explicat que la inversió que s’ha destinat a millorar aquest accés de les Alqueries, de 154.000 euros, es troba en el marc de les actuacions prioritàries de la Conselleria en matèria de manteniment i conservació de carreteres.

En la seua visita, Salvador ha assegurat que aquest tipus d’obres “suposen un canvi important en la qualitat de vida diària dels veïns i veïnes d’aquest municipi, sobretot perquè milloren la seguretat vial, la seguretat veïnal i la seguretat dels conductors, que en definitiva és pel que estem apostant en la conselleria”. En aquesta actuació es dignifica la principal entrada del municipi de Les Alqueries. Per a açò, s’han ampliat les voreres i s’han col·locat dues parades d’autobús, que eren inexistents, amb les seues corresponents marquesines. En definitiva, són actuacions, “que milloren la qualitat de vida diària dels veïns i veïnes del municipi”- ha dit la Consellera.
Per la seua banda, l’alcaldessa de la localitat assegura que “la millora és evident, teníem una de les entrades principals del poble una mica abandonada. Amb aquests treballs hem millorat la il·luminació i la seguretat per als vehicles i per als vianants, que ja poden accedir al polígon industrial amb total seguretat. Hem deixat els accessos a la ciutat com han d’estar”. Així, l’alcaldessa ha valorat molt positivament la creació de les dues parades d’autobús en la zona de l’antic camp de futbol, ja que “milloren considerablement la seguretat dels usuaris d’aquest mitjà de transport públic”.
L’entrada a Les Alqueries des de la carretera N-340 va anar patint una deterioració amb el pas del temps de manera que va arribar a ser una zona degradada. A més existia un moviment en el tràfic en el qual es produïen situacions de conflicte entre les trajectòries dels vehicles que eixien i els que s’incorporaven a la N-340. Faltaven dues parades d’autobús en la zona de l’antic camp de futbol. També existia un problema d’accessibilitat per als vianants que transitaven la zona al no existir continuïtat en les voreres ni hi havia pas de vianants que permetera creuar la CV-222 amb seguretat.

A més, la consellera Salvador ha aprofitat la visita a la localitat per a signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament.

AJUNTAMENT DE LES ALQUERIES

Comparteix

Icona de pantalla completa