Diari La Veu del País Valencià
L’IVAM prorroga els concerts de Jazz a l’aire lliure durant setembre
RedactaVeu / València

Aquesta pròrroga s’ha efectuat a causa de l’excel·lent acolliment que el públic ha mostrat davant aquesta iniciativa, segons un comunicat de la Generalitat.

La programació prosseguirà durant els dijous i divendres de setembre amb noves actuacions de solistes de renom, en col·laboració amb els millors músics de jazz valencians.

La sèrie de concerts, emmarcats en la programació especial Aquest estiu emociona’t a l’IVAM, ha ofert una programació oberta als diferents estils de jazz i a la seua fusió amb altres gèneres musicals.

El públic ha gaudit del sons d’estils que van del World Music, al Dixieland, Afro Jazz, Flamenc Jazz o Bossa i Brazilian Jazz, al costat de les actuacions de vocalistes que han revisat en clau de jazz gèneres com la chanson francesa, el blues, o la cançó.

I ho han fet de la mà de grans intèrprets i músics com Graham Foster, Nacho Mañó, Gisela Renes, Thaïs Morell, Kiko Berenguer, Tole Mohedano, Eva Denia, Cristina Blasco, Diouke: Abdoulaye N’Diaye, Matthieu Saglio, Alfie Pocoví i David Gadea, entre altres.

Comparteix

Icona de pantalla completa