Diari La Veu del País Valencià
Cocentina – Les IX Jornades Gastronòmiques superen totes les expectatives
Les IX Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants arriben a l’equador superant totes les expectatives previstes

La celebració de les IX Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants al mes de febrer (fins aquest any es feien en maig) ha estat una aposta de la Regidoria de Promoció Econòmica i la Associació d’Hostaleria de Cocentaina per dinamitzar el sector hostaler durant els mesos de hivern i que s’ha vist complida amb un magnífica resposta del la ciutadania.

Arribats a l’equador de les jornades s’ha fet balanç del que s’ha aconseguit fins ara. De les activitats programades la satisfacció és gran ja que la majoria dels locals han hagut de penjar el cartell de complet, i fins i tot doblar el torn i oferir servici per a dinar i sopar, com ha sigut el cas de la proposta de Cuina Brasilera del Centre Social Reial Blanc. O la Cuina d’Autor de Miquel Ruiz oferida pel Restaurant Sant Cristòfol, que va reunir un dimecres de migdia més d’un centenar de comensals.

Altre encert ha sigut combinar plats de cullera (típics de l’estació hivernal) amb cocteleria i música. Al centrar les activitats gastronòmiques de dijous a diumenge, ha pogut participar tot el sector hostaler, restaurants, bars i pubs.

La cocteleria torna a estar de moda, i els locals han aprofitat per oferir suggerents i atractives combinacions, com aperitius, long drinks i roms cubans, amenitzats amb concerts de jazz o folc.

Per a arrodonir la oferta, les jornades organitzen cursos, amb diferents temàtiques i exclusius per a professionals, amb l’objectiu de que puguen millorar la seua formació i adquirir noves idees i coneixements. En tots els cursos s’ha hagut d’ampliar el nombre de participants perquè ningú es quedara fora.

Resten dues setmanes per davant per a gaudir del que queda de les IX Jornades Gastronòmiques durant les que ens tornaran a sorprendre, de segur, la creativitat culinària dels professionals hostalers de Cocentaina.

Area de promoció econòmica

Comparteix

Icona de pantalla completa