Sueca - Presentació dels Plans Provincials d’Inversió i Ocupació de la Diputació

8 març 2014 01:00h
L’alcalde de Sueca assistix a la presentació dels Plans Provincials d’Inversió i Ocupació de la Diputació
   
L’Ajuntament de Cullera va acollir fa uns dies la presentació dels Plans Provincials d’Inversió i Ocupació 2014 2015-, oferits per la Diputació de València. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va acudir com invitat a l’acte que, a més de per a presentar estos Plans, va servir per a intercanviar informació i impressions entre els alcaldes i els representants de la Diputació que van acudir, encapçalats pel vicepresident, Juan José Medina.
 
A través d’estos Plans, la Diputació es compromet a avançar les seues inversions dos anys als municipis. Amb això, es garantix el compliment dels pagaments a empreses i empleats; s’agilitzen els terminis, a l’avançar en el temps les subvencions; se simplifica el procés administratiu; i s’estalvien costos. El pressupost total dels Plans serà de 163 milions d’euros, que es repartiran entre els municipis de la província, en funció del nombre d’habitants, per a la posada en marxa de: plans directes d’inversió (66 milions d’euros); inversió i manteniment de carreteres provincials (70 milions), conservació del patrimoni arquitectònic i artístic local (6 milions); per a les aldees i xicotets nuclis de població (6 milions); per a millorar l’estat dels camins rurals (12 milions); i per a la recuperació de zones degradades i l’eliminació de riscos geològics a la província (3 milions). 
 
Amb la posada en marxa de estos Plans, la Diputació remarca també el benefici social que reportarà, amb una ocupació de 5.400 llocs de treball.
next