Diari La Veu del País Valencià
ERPV Benicarló – Esmenes als PGE per al 2015 i més finançament
Esquerra Republicana presenta les esmenes als PGE per al 2015 i reclama més finançament

En el document s’inclouen un total de 9 esmenes destinades a projectes d’inversió a Benicarló

El passat mes d’octubre, Esquerra Republicana va presentar en el Congrés dels Diputats les esmenes al Projecte de Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2015 (121/000118) per tal de reclamar més inversió al País Valencià. El text inclou sol·licituds d’augment de les partides pressupostàries per a molts indrets dels Països Catalans, entre els quals es troba Benicarló, que és objecte d’un total de 9 esmenes.

El president d’Esquerra Republicana Benicarló, Josep Barberà, ha declarat que aquests pressupostos “són una prova més de l’abandó que patim els valencians per part de les institucions, i un bon toc d’atenció per al Partit Popular, que deuria reclamar més inversió per als nostres pobles i reivindicar l’espoli que patim, en comptes de votar per inèrcia”.

L’objectiu general d’aquestes esmenes és pal·liar la marginació en inversions que pateix el País Valencià. En l’àmbit local, es reclamen inversions per valor de 10.500.000€ per a afavorir diverses actuacions d’interès municipal: la creació d’un local multifuncional i d’una guarderia pública; la construcció d’un frontó i de la variant de la N-340; la rehabilitació del casc antic, del passeig marítim i de la casa del Marquès; un augment del transport ferroviari i el manteniment de la zona de l’Aigua Oliva. En l’àmbit general del País Valencià, apareixen també esmenes per a promoció de la llengua i la cultura catalanes a les nostres terres.

Comparteix

Icona de pantalla completa