Diari La Veu del País Valencià
Gala anual de l’Associació de Restauradors de Xàbia
Els restauradors de Xàbia premien en la seua gala anual al cap de sala David López i al xef Salvatore Margheritina “Totó”

El reconeixement de l’ARX a “tota una vida” dedicada a l’hostaleria és per a l’Austríaco Cafè Wien

L’Associació de Restauradors de Xàbia (ARX) va celebrar anit la seua gala anual, una vetlada en la qual el sector fa públics els seus reconeixements als professionals més destacats de l’any o que més experiència han demostrat. Enguany, els hostalers van lliurar els guardons a l’experimentat xef Salvatore Margheritina àlies “Totó” i a David López, qui ha sigut cap de sala de diversos restaurants del municipi i ara s’ha embarcat en una nova aventura professional a Andalusia.

Quant al premi a “Tota una vida” d’esforç i dedicació al sector de l’hostaleria, “per estar per sobre de cicles i conservar un negoci durant diverses generacions” va ser per a la família de l’Austríaco Cafè Wien. La néta dels fundadors, Sara Soler, va arreplegar el guardó de mans de l’alcalde, José Chulvi.

Per la seua banda, el president de ARX, José Manuel Pinya, va anar l’encarregat de lliurar el reconeixement de l’associació a un dels seus col·laboradors, la distribuïdora comercial Gegari-Divinus, a qui li van agrair el suport incondicional a tots els seus esdeveniments.

Pinya va tenir unes paraules per als associats i amics reunits anit en la gala, celebrada en els Salons Carrasco, un discurs en el qual va mostrar el seu desig que enguany siga el de l’inici de la recuperació econòmica que tant espera el sector. El president de ARX també va felicitar en la seua intervenció al restaurant Bon Amb i el seu xef, Alberto Ferruz, que s’ha convertit en el primer cuiner de Xàbia amb un estel Michelin

Va tancar la gala l’alcalde, qui va insistir en la importància creixent del sector hostaler i de la gastronomia dins de l’oferta turística de Xàbia. Chulvi va garantir el suport del Consistori als restauradors i va recordar que finalment l’Ajuntament ha signat un acord de col·laboració econòmica amb l’associació.

Per a acabar la vetlada, l’associació va realitzar el seu tradicional rifa en la qual es van sortejar dues nits en el Parador i un menjar o sopar en algun dels restaurants associats.

Comparteix

Icona de pantalla completa