Diari La Veu del País Valencià
Els socialistes xativins comencen la campanya ‘Pel canvi a Xàtiva’
LA PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA SOCIALISTA DE ROGER CERDÀ INICIA LA CAMPANYA ‘PEL CANVI A XÀTIVA’

A l’acte de presentació del PSPV de dissabte Roger Cerdà estarà acompanyat per l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez

Este dissabte els socialistes xativins comencen la campanya ‘Pel canvi a Xàtiva’ amb la presentació del seu candidat a l’alcaldia, Roger Cerdà. Serà el pròxim dissabte 15 de novembre a les 18,30h al Pati de Sant Agustí (actual seu del Conservatori i de la UNED), i per a l’acte es comptarà amb la companyia de l’alcalde d’Ontinyent, el també socialista Jorge Rodríguez.

Roger Cerdà ha manifestat que “estem a poc més de sis mesos per a les Eleccions Municipals i hem de tenir clar que el canvi és possible a Xàtiva, anem a treballar de manera incansable per convèncer a la ciutadania de que l’era Rus ha arribat al seu fi i que és necessari que la nostra ciutat estiga governada per persones que entenem la política municipal d’una altra manera”. Però a més Cerdà afirma que “els socialistes el que volem és que els xativins i les xativines siguen les protagonistes d’aquest canvi, d’aquesta nova forma de fer política, centrada en les persones i en la solució dels problemes actuals de la ciutat”.

El líder socialista ha anunciat que “és l’hora de que Xàtiva se sume ja a la societat del segle XXI i que aposte per polítiques públiques centrades en donar resposta als principals problemes que actualment pateix com són la desocupació, la falta d’oportunitat per als joves, l’elevada pressió fiscal, la recuperació del comerç tradicional, la falta d’un projecte de recuperació del casc antic i el balafiament de diners públics en obres innecessàries”. Per això Roger Cerdà convida a tot aquell que tinga la il·lusió d’un canvi real a Xàtiva i desitge una ciutat millor a que es sume al nostre projecte perquè “junts hem de fer-ho possible”.

Comparteix

Icona de pantalla completa