Diari La Veu del País Valencià
Nova sala dedicada al Museu del Textil Valencià a Ontinyent
El Palau de La Vila d’Ontinyent inaugurarà la propera setmana la nova sala dedicada al Museu del Textil Valencià

L’espai serà presentat el proper dimecres al rectorat de la Universitat de València, que s’ha vinculat al projecte impulsat per la Fundació Campus Ontinyent

El Palau de La Vila d’Ontinyent inaugurarà el proper divendres, 7 de març, una sala dedicada al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, que es posarà en marxa a la ciutat amb l’impuls de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent a través de la Fundació Campus Ontinyent, de la qual ambdues entitats són patrons. L’acte, que tindrà lloc a les 19:30 hores d’eixe dia, estarà precedit d’un acte de presentació dimecres 5 de març a la seu del rectorat de la Universitat de València.

A la nova sala s’emprarà el material recopilat per la Fundació del Museu Tèxtil, que fins ara estava emmagatzemat sense possibilitat de visitar-se. El projecte de musealització per a esta nova sala ha estat realitzat per una alumna del Màster de Patrimoni Cultural de la Universitat de València (UV) d’origen ontinyentí, que ha comptat a tal efecte amb una beca de 6 mesos pagada per la Fundació Campus Ontinyent, que ha assumit l’execució del projecte.

Comparteix

Icona de pantalla completa