Diari La Veu del País Valencià
Nova concentració de la plantilla de neteja de les instal·lacions del Port d’Alacant
RedactaVeu / Alacant

Treballadors i treballadores del sector de la neteja, així com d’altres serveis públics gestionats per empreses privades han acompanyat en la segona concentració de protesta a les treballadores d’Eulen afectades per les retallades que Autoritat Portuària i empresa estan aplicant en les condicions de treball. Manifesten així el seu suport a les justes reivindicacions d’aquesta plantilla que realitza la neteja de les instal·lacions de l’Autoritat Portuària d’Alacant.

La segona concentració va tindre lloc, com estava previst, ahir entre les 11 i les 12 hores i es va desenvolupar sense incidents. Es manté la tensió tant amb l’empresa com amb la gestió de l’Autoritat Portuària a l’espera que aquesta done una resposta satisfactòria als plantejaments de la plantilla que no està disposada a seguir patint unes retallades que no fan sinó “precaritzar l’ocupació i empobrir les famílies”, han denunciat des de CCOO.

Assistiren a la mobilització alguns dirigents i representants sindicals per a expressar la solidaritat de tot el sindicat amb aquest grup de treballadores, entre ells, Javier Lledó, Secretari General de la Federació de Serveis Privats de CCOO PV, María Candeles, Secretària d’Igualtat i Formació de CCOO L’Alacantí-Les Marines, Mª Ángeles Galdón, Secretària General de FCOHT de CCOO a Alacant i Jaime Martínez, Secretari General de la FSP de CCOO a Alacant.

Com en la concentració de dilluns, es cridaren consignes com: “Més solucions i menys paraules” o “Què faré amb 15 hores per a menjar”. L’actitud de les treballadores segueix sent de bona disposició al diàleg tant amb l’Autoritat Portuària com amb Eulen, la nova adjudicatària del servei, perquè les noves condicions de la contracta no afecten a drets laborals ja molt limitats. Al final de l’acte es va convocar a la nova concentració que tindrà lloc demà divendres, 23 d’agost, a la mateixa hora davant la porta de l’Autoritat Portuària.

Comparteix

Icona de pantalla completa