Diari La Veu del País Valencià
Albaida crea tres espais de recollida selectiva de fem
LAjuntament dAlbaida continua treballant per tindre una ciutat més neta i per això ha decidit acollir-se a la línea de subvencions derivada del Pla dActuacions de la Diputació de València, per un import de 13.000 €. Daquesta manera, shan creat tres espais ordenats de recollida selectiva de fem, apostant per la política de les 3 R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar) amb la finalitat de donar valor als residus que es generen a la població diàriament. La recollida selectiva de fem consisteix en la separació dels diferents tipus de residus mitjançant els contenidors que shan ubicat al Pla del Conde, al Carrer Escorxador i a la Plaça de lExconvent, i que permetran reciclar els materials que componen aquests residus, per poder fabricar nous productes amb ells.

A les àrees de recollida selectiva trobarem tres tipus de contenidors: el contenidor de VIDRE (verd) on podem llençar ampolles i pots de vidre sense tap. El contenidor de PAPER I CARTRÓ (blau) on podem llençar-hi: revistes, diaris, folis i capses de cartró. I el contenidor d’ENVASOS (groc) on dipositar brics, ampolles de plàstic, paper d’alumini, taps, llaunes (refresc, conserva), bosses de plàstic…

Amb aquesta subvenció, lAjuntament dAlbaida ha executat lobra consistent en la creació daquestos recintes, cercant els contenidors de fem urbà en una mateixa área. Els tres espais han permés embellir lentorn i a més, han sigut dotades del desaigüe i lescomesa daigua corresponent per mantindre aquestos llocs nets semanalment.

Josep Albert, Alcalde dAlbaida, explicava que “hem decidit invertir en aquestos tres espais, per a reordenar els contenidors ubicats a determinats carrers, el que suposa millorar lentorn del nucli urbà dAlbaida. És una iniciativa pionera a la nostra ciutat que, amb el temps, pot fer-se extensible a altres zones del municipi.”

Al fil d’aquesta informació, José Vicente Palasí, Regidor de Medi Ambient, ha volgut dirigir-se als veins dAlbaida i recordar-los que “per a millorar el servei de neteja necessitem comptar amb la vostra complicitat. LAjuntament hi posa el mitjans, però només amb el vostre suport i compromís ciutadà podrem aconseguir una Albaida més neta per a tots.”

Ajuntament d’Albaida

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa