Diari La Veu del País Valencià
Els benjamins d’Almussafes, subcampions provincials de galotxa
Diumenge passat dia 16, “el carrer de la Galotxa” de Godelleta va acollir la gran final provincial dels XXXVIII Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana en la modalitat de galotxa. La trobada va enfrontar a Vinalesa i a Almussafes, quedant l’equip benjamí de la localitat, subcampió provincial.

L’equip, integrat per Adrián Llamas, Carlos Gómez i David Alemany, ha aconseguit el títol de subcampió i s’ha classificat per a competir en la final autonòmica dels JECV, que es disputarà durant la pròxima jornada dominical en la localitat d’Alfarp. El campionat està organitzat pel Consell Valencià de l’Esport, amb la col·laboració de la Federació de Pilota Valenciana.

El resultat obtingut plena de satisfacció al president del Club de Pilota Valenciana d’Almussafes, Jose Ventura, al destacar que en el seu primer any de competició, ja que es van iniciar en este esport fa tan sols quatre mesos, ja han aconseguit dos èxits importants. El primer èxit va ser la seua classificació per a la semifinal del provincial dels Jocs Esportius Escolars en la modalitat frontó.

L’equip benjamí també participarà en el Campionat de Galotxa d’El Corte Inglés i en la fase provincial del campionat d’escala i corda dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana.

Ventura fa un crida als jóvens esportistes d’Almussafes, entre els 8 i els 10 anys, perquè s’animen a practicar este esport tan autòcton, en el que la camaraderia està assegurada.

Comparteix

Icona de pantalla completa