Diari La Veu del País Valencià
XIII edició de la Campanya per a previndre accidents pirotècnics
L’Associació Amics del Coet presenta la XIII edició de la Campanya per a previndre accidents pirotècnics

L’Associació Cultural Amics del Coet de Sueca ha presentat este matí, en les Escoles Jardí de l’Ateneu que estan celebrant el seu centenari, la XIII Campanya per a la Prevenció d’Accidents Pirotècnics amb el lema “No convertisques una festa en una tragèdia”. Com en anteriors ocasions, els membres de l’Associació, presidida per Antonio Pérez, han oferit als alumnes de segon, tercer i quart d’ESO una explicació teòrica de com realitzar un bon ús del material pirotècnic. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, invitat a l’acte, ha participat també en esta exposició teòrica del decàleg de recomanacions que tots els anys edita l’Associació.

“La iniciativa busca ensenyar, en esta ocasió als xiquets d’ESO, a utilitzar bé este material per a no patir un accident, cremades, etc. Explicarem els deu consells fonamentals del decàleg que prèviament hem repartit a tots els xiquets i xiquetes, perquè el més important és la precaució”, ha explicat Pérez. Enguany, a més, s’ha comptat amb la col·laboració de la Guàrdia Civil i Policia Local. “Pel que fa a l’artifici pirotècnic que adquiriran en els establiments degudament autoritzats, han de seguir les instruccions d’ús per a adoptar les mesures de seguretat i que no es produïsca cap accident. Estem ací per a col·laborar i educar els xiquets a fi d’evitar accidents perquè la prevenció és fonamental”, ha indicat Antonio Hervás, pertanyent a Intervenció d’armes de la Guàrdia Civil de Sueca.

Després de l’explicació teòrica, s’ha realitzat una demostració pràctica amb productes de les diferents categories en què han participat els alumnes i alumnes assistents a la presentació.

Comparteix

Icona de pantalla completa