Diari La Veu del País Valencià
Nous aparells al gimnàs municipal d’Alcoi
També s’ha adquirit un banc d’exercicis i s’han entapissat diversos aparells

El Centre d’Esports dota el gimnàs municipal amb una nova cinta de córrer

El Centre d’Esports d’Alcoi ha formalitzat recentment l’adquisició d’una nova cinta de córrer per al gimnàs municipal, la qual es troba ja instal·lada i en funcionament a les dependències del Poliesportiu Francisco Laporta. A més, també s’ha comprat un banc d’exercicis, i s’han entapissat diversos aparells la superfície dels quals es trobava desgastada després d’anys d’ús.

Tal com ha indicat el director del Centre d’Esports Miguel Juan Reig, la nova cinta és un model Ikarus professional i amb un ampli conjunt de prestacions: “Hem optat per oferir als usuaris un aparell de qualitat, perquè l’ús freqüent d’aquest tipus de màquines acaba suposant despeses de manteniment afegides en cas d’adquirir algun aparell de menor cost. A més, l’empresa que ens l’ha subministrada ens ha fet un descompte del 50% del seu preu, una rebaixa que també s’ha aplicat al banc d’exercicis”.

En conjunt, la inversió ha estat de 2.244 euros, a banda dels poc més de 300 de l’entapissat dels aparells. Segons el director del Centre d’Esports, “continuem millorant les instal·lacions a poc a poc i sempre des de les nostres possibilitats econòmiques, per a que els usuaris de les instal·lacions municipals tinguen al seu abast les millors condicions possibles per practicar esport”.

Comparteix

Icona de pantalla completa