Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Subvenció d’ordinadors
DIPUTACIÓ RECTIFICA I INCLOU A LLÍRIA EN LA SUBVENCIÓ D’ORDINADORS

García: “La denuncia de Compromís ha fet que l’entitat provincial reconeguera el seu error i demostra que Llíria era la única entitat que s’havia quedat fora de les ajudes en material informàtic”.

El passat dijous dia 30 el Butlletí Oficial de la Província de Valencia va fer públic un nou anunci, sobre correcció d’errades, on modifica la resolució de la concessió d’ajudes en espècie amb destinació de dotació d’ordinadors de sobre taula per ajuntament de la província de València, on ara sí, inclou al consistori de Llíria com a entitat beneficiària.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, la reclamació feta per la Coalició fa un mes on es denunciava l’exclusió de la localitat en esta línia d’ajudes, ha sortit efecte. De fet, en el nou anunci, s’especifica que Llíria era l’única entitat que havia quedat fora en el llistat d’adjudicacions. Una errada que Compromís va posar en coneixement dels servis municipals per a que es presentara la corresponent reclamació per a la seua subsanació.

En este nou llistat, apunta Garcia, ja s’incorpora Llíria amb la dotació de 12 nous equips. Demostrant que el treball de control i fiscalització que fa la Coalició és profitós i en este cas, ha ajudat a resoldre una errada comesa per la Diputació de València, així com que el municipi compte amb més recursos informàtics per desenvolupar els serveis públics. Fet que cal agrair també als tècnics municipals que han tramitat amb celeritat la corresponent reclamació de forma oficial.
Des de Compromís en felicitem de la rectificació, que tot i haver tardat un mes en resoldre-la, permetrà disposar de nous equips a l’ajuntament. Així com esperem que hi haja major cura en pròximes edicions i resolucions per part de l’administració provincial.
BOP 30/10/2014

Anuncio de la Excelentísima Diputación Provincial de Valencia sobre aprobación, por la Junta de Gobierno de 21 de octubre de 2014, por corrección de errores, de la resolución de concesión de ayudas en especie con destinación a la dotación de ordenadores de sobremesa para los ayuntamientos de la provincia de Valencia, aprobada por la Junta de Gobierno de 17 de septiembre de 2014. (ver pdf)

NOTA RELACIONADA
http://lliria.compromis.ws/2014/10/01/diputacio-deixa-fora-a-lliria-duna-ajuda-per-a-nous-equipaments-informatics/

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa