Diari La Veu del País Valencià
Ibáñez es presenta per liderar la llista de Compromís a Vila-real
El portaveu de Compromís, Alberto Ibáñez, ha anunciat en una roda de premsa que es presentarà a les primàries de Compromís per encapçalar la propera llista municipal de Compromís a Vila-real. Unes primàries on podrà participar tota la ciutadania major de 16 anys que s’apunte al cens electoral de la coalició, una votació on també es decidiran els representants de Compromís a les autonòmiques.

Ibáñez “anuncie una decisió personal, però reflexionada col·lectivament i amb suports plurals i transversals dins de Compromís, però també de la mà de la ciutadania. No presente la llista d’Alberto Ibáñez sinó done el pas per construir, tots plegats, una candidatura forta i plural de Compromís. Jo puc ser l’altaveu i la imatge, però som un equip plural que compagina experiència i joventut, amb un discurs coherent amb l’esquerra verda valencianista”.

El tinent d’alcalde també ha expressat el seu suport a Mònica Oltra i a Vicent Marzà “Sens dubte, donaré suport perquè Mònica Oltra siga la nostra candidata a la presidència, a banda de ser la política millor valorada en totes les enquestes, representa el que volem que siga Compromís i ens permetrà una transició amable des de la Generalitat. També, vull mostrar el meu suport al company Vicent Marzà perquè encapçale per la circumscripció de Castelló”.

Ibáñez ha destacat que “Les primàries són fruit de la maduresa política i de la democràcia interna, no representen guerres ni confrontacions contra ningú, sinó que enforteixen el diàleg i el debat per construir una candidatura forta de Compromís. Cal reivindicar la nostra tasca al govern, i la estabilitat junt al PSPV i EU. Però, tenim ben clar que cal assumir la vocació de majoria i de govern, no ens presentem per ser actors secundaris de ningú, sinó protagonitzar el canvi a Vila-real, desprès d’haver aconseguit al llarg d’aquesta legislatura posar els fonaments del canvi”.

Finalment, Ibáñez ha destacat que a la Executiva Nacional, de la que es membre, demanarà que s’aprove el reglament de primàries i un calendari de terminis perquè cal sortir al carrer immediatament.

Compromís per Vila-real

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa