Diari La Veu del País Valencià
Maria i Mar, exaltades falleres majors de La Torre d’Almussafes
Maria Estebe Monserrat i Mar Benet Ferrer acaben de ser presentades oficialment com a màximes representants de la comissió fallera La Torre d’Almussafes. Els actes d’exaltació d’ambdós falleres majors es van celebrar durant el passat fi de en la sala d’actes del Centre Cultural.

El dissabte dia 8, Maria Estebe va arreplegar el testimoni de la seua predecessora en el càrrec, en un emotiu acte en què va comptar amb el suport del president de l’entitat, Federico García Coloma, així com de la comissió adulta al complet, que en el present exercici supera el centenar de fallers. Una selecció del consagrat musical Moulin Rouge, escenificada per un grup de fallers de La Torre, va posar la guinda perfecta a una vetlada repleta d’emocions.

Per la seua banda, Mar Benet va viure el seu dia gran ahir diumenge, acompanyada pel president infantil del present exercici faller, Hugo Fontestad Bonafé. Ambdós van rebre en l’escenari als integrants de la comissió infantil i posteriorment es van delectar amb les sentides intervencions dels seus familiars més pròxims. L’acte d’exaltació de la fallera major infantil es va clausurar amb un espectacle ple de colorit del clàssic de Disney La sireneta, interpretat per membres de la falla.

Comparteix

Icona de pantalla completa