Diari La Veu del País Valencià
La Granadella Trail reuneix aquest diumenge a Xàbia 1.300 corredors
Les inscripcions per a aquesta mitja marató de muntanya estan esgotades des de fa un mes

L’atletisme de Xàbia viu aquest cap de setmana una de les seues cites més importants. El diumenge es disputa la III edició de la Granadella Trail, una marxa de 21 quilòmetres i 825 metres de desnivell positiu acumulat que transcorre per sendes i pistes forestals de l’espectacular paratge de la Granadella. Aquesta mitja marató de muntanya s’ha revelat com una de les preferides entre els aficionats; de fet, les 1.300 places disponibles com a tope es van esgotar un mes abans de la carrera. Aquesta gran acceptació confirma la progressió de la competició, organitzada per la secció de muntanya del Club Llebeig, que ha triplicat en tres anys els 450 participants de la primera edició.

Segons indiquen des de l’organització, arribaran corredors de gran part del país (Andalusia, Murcia, Madrid, Navarra, Catalunya, Castella-la Manxa, València, Castelló i Balears), la qual cosa es tradueix en un nombre de reserves hoteleres per a aquest cap de setmana i que alguns hotels estiguen complets malgrat ser temporada baixa.

La Granadella Trail, com des dels seus inicis, inclou una marxa senderista no competitiva anomenada “Coneix Xàbia caminant”, que redueix el circuit a 11 quilòmetres. L’eixida dels corredors serà a les 10 hores des del parc de Pinosol i hi haurà tres avituallaments al llarg del recorregut. Una hora i mitja després partiran els caminants.

Perquè tot discórrega sense problemes, el Club d’Atletisme Llebeig compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàbia, la Policia Local i diferents entitats com la Creu Roja, Protecció Civil i altres clubs com el Centre Excursionista, Xabia Bikers i l’Agrupació Fotogràfica.

Comparteix

Icona de pantalla completa