Diari La Veu del País Valencià
Fernando Giner és homenatjat al III Encontre gastronòmic i artístic d’Alginet
L’ exjugador del valència i internacional a la selecció espanyola amb Clemente ha rebut este migdia un homenatge al III encontre gastronòmic i artístic de degustació de productes valencians. L’encontre s’ha realitzat a la llar de jubilats on al voltant de 200 persones han gaudit d’un dinar on el menú ha estat la tradicional paella valenciana, dolços típics de la terra i caquis. Tot amb l’objectiu de promocionar els productes autòctons.

Al dinar també han assistit Vicent Gillot exjugador del valència de la dècada dels 60, Vicent Piquer ex jugador del valència internacional a la temporada 56-66 i Vicent Balanza, antic cap de comunicació i delegat del valència al llarg de 23 anys.

La impulsora de l’acte, Teresa Roig ha dedicat la seua paella artística a Fernando Giner i ha agraït el seu suport. La vetllada ha continuat amb actuacions musicals del mestre del tango Roberto Flores, la veu de Cristina Collazo, Milagros Esteve i el cantant alginetí Felipe Garpe. A més s’ha sortejat entre els assistents els productes culinaris i d’art regalats per les empreses col·laboradores.

Ajuntament d’Alginet

Comparteix

Icona de pantalla completa