Diari La Veu del País Valencià
13.500 euros per ajudar a famílies de Xàbia
L’associació benèfica Todos Juntos Jávea va destinar en 2013 un total de 13.500 euros a ajudar a famílies de Xàbia

La directiva de l’ONG s’ha reunit avui amb l’alcalde

L’alcalde de Xàbia, José Chulvi, i el regidor de Relacions amb els Residents, Oscar Antón, han rebut aquest matí a la directiva de l’associació benèfica Todos Juntos Jávea. Aquesta agrupació creada en el municipi a mitjan 2011 ha volgut explicar als representants municipals la valuosa col·laboració que mantenen amb l’àrea de Serveis Socials i avançar-los alguns dels seus projectes futurs. En aquest sentit, gràcies als esdeveniments benèfics organitzats durant l’any passat i els donatius dels seus membres, en 2013 van realitzar un donatiu total de 13.500 euros. Es tracta d’ajudes directes a famílies del municipi amb problemes econòmics i als quals ajuden amb despeses per a l’educació o menjador escolar, entre uns altres. Malgrat que una de les peculiaritats d’aquesta associació és el seu marcat caràcter internacional (en la seua directiva hi ha residents de moltes nacionalitats), Todos Juntos Jávea centra la seua labor solidària exclusivament a Xàbia. L’alcalde ha agraït en nom de l’Ajuntament l’important suport que presta l’ONG a l’àrea de Serveis Socials en un moment en què és vital donada la situació de moltes famílies. També els ha brindat la col·laboració del Consistori.

Todos Juntos Jávea és una associació oberta a donar la benvinguda a nous membres. Els que estiguen en disposició d’ajudar als altres poden saber més de l’associació o contactar amb ells en la pàgina web http://todos-juntos-javea.com
Entre els seus esdeveniments de més calat destaca el festival Música per a Tots, encara que també realitzen festes benèfiques o excursions culturals que serveixen per a recaptar fons.

Comparteix

Icona de pantalla completa