Diari La Veu del País Valencià
El PP d’Almoines recupera la “tradició franquista” de l’article del president de la Diputació al llibre de festes
El veïnat d’Almoines s’ha endut una sorpresa en obrir el llibre de festes i observar que en les primeres pàgines hi ha un article, amb fotografia, del president de la Diputació de València, una tradició franquista que els llibres de festes d’Almoines no recollien des de fa més de 20 anys. Però ara, el govern del PP d’Almoines ho ha volgut recuperar, “segurament perquè l’alcalde ha de quedar bé amb els seus”, segons han denunciat des del grup Cpmpromís.

L’article del president de la Diputació apareix al llibre de festes en una pàgina a color i amb una fotografia, però el contingut de l’escrit no diu res. “És una pàgina completament desaprofitada. La pregunta és si el president de la Diputació l’ha pagada com a publicitat, de la seua butxaca o dels fons de l’entitat provincial”, es pregunten.

“L’alcalde d’Almoines, tal vegada, ha de quedar bé amb el seu partit, o deu favors polítics que s’han de pagar amb publicitat gratuïta, perquè la Diputació de València, una entitat que funciona de manera caciquil, ha donat al municipi d’Almoines en subvencions allò que li pertoca, ja que els diners són dels impostos dels ciutadans”.

Tanmateix, el grup municipal de Compromís valora positivament l’article de l’alcalde d’Almoines al llibre de festes, una pàgina ben aprofitada per saludar el veïnat i convidar-lo a disfrutar de les festes major d’Almoines.

Comparteix

Icona de pantalla completa