Diari La Veu del País Valencià
Orihuela – L’alcalde i la Regidora d’Educació reben als alumnes del programa Comenius arribats d’11 països europeus
L’alcalde d’Oriola, Monserrate Guillén, i la Regidora d’Educació, Rosa Martínez, han rebut avui en el saló de plens de l’Ajuntament a 60 alumnes i als professors que els acompanyaven que estan immersos en un programa europeu Comenius sobre el canvi climàtic en el qual participa l’IES Thader. 34 d’aquests estudiants han arribat d’11 països: Bèlgica, Bulgària, Eslovàquia, República Txeca, Romania, Portugal, Itàlia, Grècia, Estònia i França.

Aquest projecte europeu que va sol·licitar el Thader, de caràcter bianual, compta amb una subvenció de 20.000 euros per a la realització d’activitats i la mobilitat multilateral dels alumnes, tots ells del segon cicle de Secundària, i en el mateix participaran vuit docents nou docents del Thader i 27 famílies d’acolliment.

Després de la recepció tots ells han realitzat una visita guiada en anglès per la ciutat. Demà visitaran el Mudic i el diumenge la costa.

Els 29 alumnes del Thader que participaran en aquest intercanvi científic i cultural visitaran al setembre el centre d’Eslovàquia que participa en el programa i al setembre faran el propi amb el d’Estònia. Ja en 2015, al març viatjaran a Itàlia i a l’abril a la República Txeca.

Ajuntament d’Orihuela

Comparteix

Icona de pantalla completa