Benifaió - Control poblacional dels estornells

23 octubre 2014 01:00h
“GRÀCIES A LA MOCIÓ DEL PSPV L’AJUNTAMENT, MITJANÇANT UNA EMPRESA, FARÀ UN CONTROL POBLACIONAL D’ESTORNELLS” 
 
El passat 25 de febrer es va aprovar per unanimitat una moció presentada pel PSPV on s'instava a que l'ajuntament busqués la forma més beneficiosa per a tots per a escometre el control poblacional dels estornells, que tant perjudici provoca en algunes zones del nostre poble.
 
Ens alegrem que una altra moció presentada pel Partit Socialista i recolzada per les altres forces polítiques puga pal·liar en la mesura del possible les accions d'aquesta plaga que tant molesten i perjudiquen a la població del nostre municipi i que tants diners li costa a les arques del consistori per netejar carrers i mobiliari urbà
 
El Partit Socialista des de l' inici d' esta legislatura realitza una oposició constructiva a l'equip de govern presidit per l'alcaldessa Amparo Arcís, el que comporta que presentem propostes i mocions de cara a millorar el poble i per tant beneficiar als nostres veïns, tot això, és clar, buscant el màxim consens, modificant en alguns casos les nostres propostes inicials si això ajudava a l'aprovació de les mateixes, encara que després la senyora alcaldessa busque el rèdit electoral venent els resultats de les propostes dels demés com si foren idees seves.
 
Aquesta moció de què parlem no ha estat una excepció. Estem veient que com pel canvi climàtic des de fa uns anys aquestes aus han començat a niar en la nostra població, aprofitant-se de les nostres avingudes arbrades i els nostres parcs, en comptes de seguir la seva migració lògica cap al sud. Al seu torn per no tenir un depredador específic la població no para de créixer, provocant els mals ja expressats anteriorment.
 
Aquests mals es van convertir en queixes per part dels nostres veïns més afectats, i en veure que l'equip de govern no movia fitxa com havia de ser la seva obligació, nosaltres van prendre la iniciativa però sempre des d'una punt de vista constructiu, sense demagògies ni populismes que tant ens envaeix en aquest temps. Com es va dir en el ple per part del nostre regidor "sense pressa però sense pausa i buscant la millor opció i que estàvem a disposició de l'equip de govern per estudiar-la".
 
Doncs bé després de gairebé 10 mesos des que es va aprovar la moció, l'equip de govern d'Amparo Arcís ja ha signat el contracte amb una empresa per realitzar aquests controls poblacionals. En aquest cas, igual que altres vegades, tot i que no han comptat per a res amb nosaltres, esperem que el resultat final siga positiu ja que amb ell haurem aconseguit la fi de la moció i ajudarem als veïns que ja estan molt cansats del soroll i de netejar façanes, cotxes i persianes dels excrement dels estornells.

PSPV Benifaió


 
next