Les escoles d’Alginet celebren amb diferents actes el dia de la PAU

Els escolars d’Alginet han realitzat al llarg de hui diferents activitats encaminades a celebrar el dia de la PAU i transmetre la importància de viure en un lloc sense violència. Cap a les 11.30 h del mati el primer centre educatiu en celebrar aquest dia ha estat el Sagrado Corazón de Jesús que ha representat amb els més de 300 alumnes la figura del símbol de la PAU al pati. En acabar de llegir el manifest han cantant tots junts.

El Pepita Greus ha començat la seua activitat a les 15.30 h on els alumnes han eixit al pati amb samarreta blanca i han dit, classe per classe, frases en favor de la convivència i la tolerància, han cantat i han fet la tradicional solta de coloms. El Blasco Ibañez pel mati ha format la paraula PAU amb els alumnes d’infantil i ja de vesprada els de 6é han escenificat la cançó Zombie vestits de militars, tot seguit sha fet la lectura del Manifest i amb la flauta han interpretat la cançó “On when the saint” acompanyats per tots els alumnes, per acabar també han fet la tradicional solta de coloms. El col·legi Emilio Luna ha fet la lectura del manifest i tots junts han dansat per demanar la pau.

Totes les escoles han estat al llarg de la setmana fent manualitats i activitats encaminades a reforçar els conceptes que hui han ensenyat als pares, mares, iaios, iaies, tios i ties que s’han apropat a les escoles. A més els corredor i aules han estat decorats per coloms, cors i símbols de pau.
Ajuntament d’Alginet

Comparteix

Icona de pantalla completa