Diari La Veu del País Valencià
Alzira – Indicadors socials de la ciutat
EU-Alzira insta el govern local a què es done compte en el ple dels indicadors socials de la ciutat
EU-Alzira insta l’equip de govern que es done compte en els plens ordinaris dels distints indicadors socials de la ciutat: total de casos atesos per serveis socials (per vivenda, per emergència social, per pobresa energètica, etc.), educació (ajudes de menjador, compra de llibres), salut…

Segons explica Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “diferents informes publicats indiquen que la pobresa ha crescut al País Valencià, i també tenim dades parcials a nivell local que, com a conseqüència de la crisi econòmica perllongada que patim una quarta part de la població es troba en risc de pobresa. Els ajuntaments, com administració més propera, hem hagut de fer i fem front a aquesta situació que està esdevenint estructural per a moltes famílies”.

Per a I. Martínez (EU-Alzira): “a l’igual que es dóna altra informació, sobretot financera, de la hisenda local o de seguretat ciutadana, és necessari especialment en la situació que patim que també s’oferisca tota aquesta informació estadística, de quines són les actuacions en les que està actuant l’administració local. Només amb una anàlisi rigorosa i el més ajustada possible a la realitat podrem fer front a la problemàtica que estan patint moltes de les nostres veïnes i veïns.”

En aquest sentit, des d’EU-Alzira ja vàrem proposar un Observatori de la Ciutat en la qual es facilitara mitjançant la pàgina web municipal dades demogràfiques, econòmiques o socials de les que es podria dispondre per a la nostra ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa