Diari La Veu del País Valencià
Campanya de San Valentín a Benissa
L’Associació de Comerciants i Empresaris de Benissa (ACEB), en col·laboració amb la Regidoria de Foment, a través d’AfiC-Creama, engega una campanya amb motiu de la celebració de Sant Valentín, amb l’objectiu de fomentar les compres en els comerços locals. El regidor de Comerç, Xavi Estupiñá, i la presidenta de l’ACEB, Isabel Bou han explicat els detalls d’aquesta acció promocional.

Segons ha explicat Isabel Bou, la campanya es desenvoluparà del 3 al 14 de febrer. Tots el tiquets per valor de 20 euros o més, adquirits en els comerços associats durant aqueixes dates, podran participar en el sorteig d’un sopar romàntic per a dues persones en el Restaurant Casa Eusebio.

El sorteig tindrà lloc el dia 15 de febrer a les 11 hores en Ràdio Litoral Cadena Ser. Les participacions hauran de ser dipositades en les urnes habilitades a aquest efecte en els comerços associats.

D’altra banda, l’ACEB convoca un concurs en Facebook , on es premiarà la frase més romàntica. El premi seran 100 euros que seran intercanviables en els comerços del municipi. El concurs es durà a terme entre l’1 i el 14 de febrer en https://www.facebook.com/acebbenissa

Comparteix

Icona de pantalla completa