Diari La Veu del País Valencià
Vinaròs – Política de fireta
El plenari extraordinari que s’ha fet dilluns, ha valgut, principalment, per refermar la política de fireta i aparador de l’equip de govern i també per clarificar les posicions estratègiques d’algun partit de l’oposició. A l’ordre del dia s’ha portat una modificació pressupostària que suposava la baixa del pressupost municipal de la partida destinada a pluvials del Camí Fondo, per tal destinar els 176.000 € a l’apertura del C/ Sant Joaquim.

Des d’ ESQUERRA REPUBLICANA- ELS VERDS entenem:

1.-Sent l’apertura de dit carrer un problema que s’arrossega des de fa anys, la qüestió dels pluvials és encara més urgent i comporta en cas de fortes i torrencials pluges, com aquí patim, unes despeses massa elevades.

2.- Per què es fa un plenari extraordinari si fins a novembre no es pot acometre cap tipus d’acció? I estem només a 10 dies del plenari d’Octubre.

3.-La Llei diu que pot fer-se una modificació pressupostària en cas que la despesa, en aquest cas, el c/Sant Joaquim, no puga demorar-se. Estem a octubre, a dos mesos i mig d’acabar l’any, voler fer creure que aquesta obra és necessària i no es pot esperar a l’any que ve , només té una explicació: la urgència d’inaugurar coses, en un govern que va prometre molt i ha fet ben poc.

4.- L’equip de govern s’agafa a pobres arguments contra el nostre grup, com és els silencis a les comissions, però no recorda els nostres vots a les comissions; avui al plenari, l’equip de govern en l’acte administratiu màxim que hi ha en la dinàmica municipal ha tingut l’arrogància en els dos torns de no defendre allò que anava a votar.

5.-Finalment, en la campanya d’imatge que van fer els darrers dies, han deixat caure, com és típic i tòpic en la dreta, el fantasma de la por, respecte el gir a l’esquerra al carrer Soro cap al PROP. I hem demanat per la sinistralitat en aquest gir, i no han contestat; i els hem intentat fer veure que, tal com han contat als mitjans,portar el tràfic des de els semàfors cap el carrer sant Joaquim, crearà un seriós problema d’embussos a la cruïlla d’aquest carrer amb el C/ Picasso i Soro, i s’han amagat en abstraccions.

El Partit Popular té una especialitat consolidada: per a tapar un problema en crea un de més gros.

ERPV Vinaròs

Comparteix

Icona de pantalla completa