Diari La Veu del País Valencià
EUPV conflueix amb Guanyem Torrent
Esquerra Unida conflueix amb la plataforma Guanyem Torrent

La decisió ha estat presa per unanimitat de l’assemblea local d’aquesta coalició política

L’agrupació local d’Esquerra Unida del País Valencià a Torrent de l’Horta, ha decidit per unanimitat dels presents en una assemblea celebrada recentment, confluir amb la Plataforma Guanyem Torrent, amb la finalitat de presentar-se a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015.

Aquesta formació política considera que, “per tal de desplaçar del poder al govern local del Patido Popular i finalitzar amb les seues polítiques reaccionàries, cal ampliar la unitat popular integrada per moviments ciutadans i partits d’esquerra”. D’aquesta manera, Esquerra Unida a Torrent, ha assegurat que treballarà conjuntament amb la ciutadania que configura aquesta Plataforma.

Així doncs, la militància d’EUPV a Torrent, s’integrarà en les comissions i grups de treball de Guanyem Torrent a fi d’estudiar, informar i mobilitzar la població amb la finalitat d’aconseguir recuperar el Consistori torrentí per a la ciutadania. D’aquestes comissions i grups de treball serà el lloc d’on eixirà el futur programa electoral que es discutirà i aprovarà a les assemblees.

Igualment, d’aquestes comissions i grups de treball serà el punt d’on sortiran els futurs candidats i candidates de les llistes electorals que seran designats mitjançant el procediment de llistes obertes, en consonància amb l’esperit del decàleg de la Plataforma..

Guanyem Torrent saluda la incorporació d’Esquerra Unida del País Valencià al moviment d’unitat popular i, valora la important aportació que significa comptar amb qualificats militants d’aquesta organització i el seu bagatge ideològic.

La Plataforma ciutadana fa una crida a altres forces polítiques locals i a entitats i col·lectius cívics de Torrent de l’Horta a confluir en Guanyem Torrent, en considerar que és aquest un punt de trobada i una garantia de victòria en les properes eleccions municipals.

Totes dues organitzacions, coincideixen a apuntar que “la realitat social, política i econòmica actual, exigeix a la ciutadania i a les organitzacions socials i polítiques, altura de mires amb una clara voluntat de sumar forces a fi de canviar les polítiques antisocials”.

Tant per a EUPV com per a Guanyem Torrent, opinen que s’han de crear espais de confluència i articular sinèrgies sense sectarismes a fi d’atendre aquesta majoria social que demana un canvi clar, definit i decidit, com per a generar l’esperança col·lectiva que faça possible una nova política i la recuperació del senderi.

Guanyem Torrent i Esquerra Unida del País Valencià en aquesta localitat de la comarca de l’Horta, són conscients que el repte és important, complicat i imprescindible i cal que les persones passen, amb la seua participació, d’actors passius a amos del seu destí.

Comparteix

Icona de pantalla completa