Diari La Veu del País Valencià
JovesPV-Compromís – Concert a Godella
JovesPV-Compromís celebra el 9 d’octubre amb un multitudinari concert a Godella.

Quique Castelló: “Celebrem que som un poble amb molt de futur i que prompte podrem construir un país més digne, més just i més lliure”

L’organització de joves valencianistes, d’esquerres i ecologistes ha celebrat el 9 d’octubre amb el tradicional concert de música en valencià celebrat en la vespra del nostre dia nacional que enguany s’ha realitzat al municipi de Godella. L’esdeveniment ha comptat amb les actuacions d’Aspencat, Atupa, Auxili i Indezents després dels problemes de salut d’un dels integrants de Txarango, que finalment no han pogut participar del concert.

Més de 2.500 joves han gaudit amb els grans èxits dels grups en un concert que va començar a les 21.30 hores i que es va allargar fins passades les dos de la matinada.

Per al secretari general de JovesPV, Quique Castelló, “tornem a celebrar el 9 d’octubre amb música de gran qualitat en la nostra llengua com a exemple del que som capaços els valencians i valencianes quan ens ho proposem. Celebrem que som un poble amb molt de futur i que prompte podrem construir un país més digne, més just i més lliure”

“Estem en un moment clau en el que hem de ser valents i reivindicar la nostra identitat i dignitat com a poble. Des de JovesPV volem ser la veu dels i les joves que no poden viure este dia al nostre país perquè han sigut expulsats per les polítiques dels partits del sistema. Hem de fer possible que puguen tornar i que els i les joves puguem tindre un futur amb dignitat a la nostra terra. O ara o mai.” ha conclòs Castelló.

JovesPV-Compromís

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa