Diari La Veu del País Valencià
Roger Cerdà candidat a l’alcaldia de Xàtiva
ELS SOCIALISTES DE XÀTIVA AVALEN PER AMPLA MAJORIA A ROGER CERDÀ COM A CANDIDAT A L’ALCALDIA DE LA CIUTAT

Més del 80% dels militants del PSPV de Xàtiva avalen la candidatura del portaveu i secretari general de la ciutat per liderar el projecte socialista

La candidatura del portaveu socialista a l’alcaldia de la ciutat, Roger Cerdà, ha estat avalada de forma majoritària pels militants del PSPV de Xàtiva amb un suport majoritari superior al 80%. Este suport pràcticament unànime fa innecessària la realització de primàries per a l’elecció del candidat. El portaveu dels socialistes ha valorat molt positivament el suport obtingut, “els nostres militants han donat suport el treball realitzat en els darrers anys tant en l’Ajuntament com en la direcció del partit. Aquest fet ens anima a continuar endavant i a iniciar els treballs de configuració de la nostra candidatura i del nostre programa electoral”.

Al temps Cerdà ha explicat que “tot açò no hagués estat possible sense el treball i suport del seu equip de col·laboradors directes tant a l’Ajuntament com a l’Executiva”. El líder socialista afirma que “jo, a diferència d’altres, no m’envolte de peons, sinó de gent preparada i amb gran capacitat de treball sense els quals no hagués estat possible el treball desenvolupat”.

Una vegada escollit el candidat, els socialistes iniciaran ara el procés de configuració del seu programa de govern. Cerdà ha apuntat que “en aquest moment hem de tindre els peus en terra i plantejar alternatives sensates i factibles, la societat està cansada de les grans promeses que acaben sense realitzar-se”. El futur candidat del PSPV s’ha compromés així a “treballar colze a colze amb la ciutadania per preparar un programa de govern que a més de donar resposta als problemes actuals de la ciutat siga realista i tinga en compte la situació econòmica que té actualment l’Ajuntament després de 20 anys de balafiament per part de Rus i els seus”.

No obstant açò, Roger Cerdà ha apuntat que confia ara més que mai en les possibilitats que té Xàtiva per a remuntar la situació actual, “és el moment de portar a terme polítiques de participació real de la ciutadania i arribar a un gran pacte social que ens permeta canviar la realitat que hui no ens agrada i superar els problemes actuals”. El líder socialista convida a la ciutadania a unir-se al projecte perquè “entre tots hem de construir la Xàtiva del futur però per a que aquesta siga una realitat i el primer pas d’aquest camí el donarem en maig de l’any que be quan aconseguim que un govern de progrés al capdavant del nostre Ajuntament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa