Diari La Veu del País Valencià
Paterna – Marisa Ferre ha de dimitir
JUANMA RAMÓN: “MARISA FERRE HA DE DIMITIR PEL SEU FRACÀS EN LA GESTIÓ DE LA CRISI DEL C/133”

La formació felicita als veïns de la Canyada que li donaren a la regidora un exemple de participació ciutadana i l’obligaren a recular paralitzant les obres iniciades

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la regidora d’Obres, Marisa Ferre, vol vestir de triomf el seu fracàs en la gestió de la crisi de les obres de pluvials del carrer 133 de la Canyada. Un fracàs que no es pot amagar i que l’única eixida que té és que Marisa Ferre dimitisca, més quan anit va tornar a recular i va dir als veïns que el c/133 tornaria al seu estat inicial, sense les voreres que en el seu dia costaren quasi cinc milions d’euros de les arques públiques”.

Segons explica Ramón, “és molt lamentable que una vegada més els polítics del PP s’amaguen darrere dels tècnics i funcionaris per fugir de la seua responsabilitat com a gestors. I així ho va fer Ferre anit, que els va gastar com a escuts humans davant la indignació veïnal, causada per l’entrada de les màquines d’obra este cap de setmana. Però així i tot els veïns de la Canyada li donaren una lliçó de participació ciutadana a la regidora, obligant-la a recular, paralitzar les obres i encetar un veritable procés de participació”.

“Però el fracàs de la regidora va més enllà perquè els veïns es queixaven de no conéixer, ni voler després, el projecte que ella havia decidit i presentat. Això li passa, insistim, per vetar els mecanismes de participació ciutadana dels que ni ella ni el seu partit volen saber res”.

“Si el PP no començara la casa pel sostre, no es veuria immers en situacions on la pau social penja d’un fil. Marisa Ferre no té capacitat de reacció, sobre tot perquè la reunió s’havia d’haver fet fa temps. Després de celebrar a primers de juliol una assemblea amb més d’un centenar de veïns, Compromís va presentar una moció per rebutjar el canal a cel obert que pretenia fer l’Ajuntament al carrer Barranc del Rubio. La regidora va anunciar la creació d’una mesa de treball on ciutadania, tècnics i polítics arribaren a un consens. El problema és que Marisa Ferre ha estat evitant convocar la reunió, però la presió veïnal ha pogut més que ella”.

“Per tot això, exigim que la regidora dimitisca, donada la seua incapacitat per a reaccionar davant un greu problema de les persones que viuen al carrer 133 i al Barranc del Rubio. Un problema que es veia vindre i davant el qual la senyora Ferre, tinent d’alcalde des de maig, coneixedora de les voluntats dels veïns i de l’envergadura dels projectes que estaven en marxa des de 2013, ha segut incapaç d’iniciar un procés de participació que haguera evitat el conflicte i posterior recule”.

“En definitiva, tot seria més fàcil si la participació ciutadana contara per al Partido Popular, fet sobre el qual l’equip de govern hauria de reflexionar, perquè estes anades i tornades estan pagades amb els diners de tots”, conclou Juanma Ramón.

Compromís per Paterna

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa