Diari La Veu del País Valencià
Llíria – Canvi de senyalització viària
COMPROMÍS RECLAMA A L’AJUNTAMENT QUE FINALITZE EN CONDICIONS EL CANVI DE SENYALITZACIÓ VIÀRIA

Encara queden senyals contradictòries que no s’han tapat ni retirat que poden crear confusió als conductors, com la que hi ha d’aparcament públic a l’entrada del C/ Pintor Manaut.

Fa varies setmanes que l’ajuntament de Llíria, a proposta dels grups de l’oposició, va començar a canviar les direccions de diversos carrers de la zona del Pavelló Pla de l’Arc per tal de regular millor el trànsit i garantir una adequada visibilitat en els encreuaments.

No obstant, els treballs no s’han culminat amb les condicions que pertoca, ja que en la via pública es mantenen senyals contradictòries que porten a confusió als conductors que circulen per este barri de la localitat.

Concretament a l’encreuament del C/ Pintor Manaut en C/Pla de l’Arc es pot observar com encara està en peu una senyal d’aparcament públic que indueix a entrar en el carrer Pintor Manaut en contra direcció, ja que el sentit de la circulació d’esta via va ser modificat abans d’iniciar-se les festes de Sant Miquel i aprofitant el seu tancament per albergar el recinte ferial.

Des de Compromís es reclama als responsables de l’equip de govern que actuen amb major diligència i que de forma urgent i immediata es procedisca a tapar o eliminar esta senyal que indueix a confusió.

Compromís per Llíria

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa