Diari La Veu del País Valencià
La presumpta ‘falsa’ visita de directius de salut britànics a l’Hospital de la Ribera
RedactaVeu / València

La diputada d’EUPV en Les Corts, Marina Albiol, ha anunciat que formularà una pregunta oral al conseller de Sanitat, Manuel Llombart, sobre la presumpta falsa visita de suposats directius del sistema nacional de salut britànic, tal com han denunciat els treballadors de la televisió pública madrilenya.

“Des d’Esquerra Unida volem saber si s’han inventat una visita d’una delegació del sistema de salut britànic a l’hospital de La Ribera per a fer propaganda falsa i amb mentides sobre la sanitat privatitzada o si, pel contrari, es tracta d’una confusió”, ha declarat Albiol, qui també ha anunciat que registrarà una bateria de preguntes escrites sobre la visita, adreçades a Llombart.

La parlamentària autonòmica ha assenyalat que s’està demostrant que totes les bondats que el PP ens havia contat sobre el model Alzira “no s’estan acomplint i que la sanitat privatitzada ens resulta més cara i menys eficient”. A més, Albiol afirma que seria “realment patètic” si es demostra que “s’han inventat les felicitacions i les lloances d’uns falsos directius del Regne Unit”.

La Plataforma per la Defensa i Millora de la Sanitat Pública de la Ribera també ha denunciat que la visita de la delegació de la NHS britànic (Servei Nacional de Salut) a l’Hospital de La Ribera el passat 18 de juny “també va ser mentida. Eren treballadors de la consultora PriceWaterHouseCoopers”.

Aquesta consultora, expliquen, es dedica a assessorar “en l’ombra” la Sanitat Valenciana en el canvi de model de gestió i assessora i avalua les concessions d’hospitals privatitzats i altres privatitzacions a tot l’Estat.

Comparteix

Icona de pantalla completa