Diari La Veu del País Valencià
MARMI netejarà gratuïtament els desaigües de les famílies necessitades a l’ Alcúdia
L’ Ajuntament de l’ Alcúdia signa un conveni amb l’ empresa d’ Alzira en què les famílies que ho necessiten podran netejar els desaigües de forma totalment gratuïta.

El nostre Ajuntament ha sigut el primer en acceptar l’ oferiment realitzat per part de l’ empresa Extracciones y Limpiezas MARMI S.L.U., i ha plasmat en un conveni la proposta de col·laboració per la que esta empresa especialitzada en neteja de canonades, desaigües i clavegueram es compromet a prestar els seus serveis de forma gratuïta i voluntària a aquelles famílies que es troben en una situació de necessitat.

Seran els Serveis Socials de l’ Ajuntament qui comuniquen els casos en què s’estime oportú intervenir, donada la situació de necessitat de les famílies designades.

El gerent de MARMI, Francisco Martí, ha traslladat esta proposta als ajuntaments de diversos municipis de la Ribera en què sol exercir la seua activitat, com una pràctica de col·laboració social, i ha estat l’ Alcúdia el primer municipi en aprovar un conveni per regular esta situació.

L’ empresa realitzarà el treball en vivendes en què resulte necessari sense cap cost per a les famílies ni cap cost per a l’ Ajuntament, sempre que els Serveis Socials confirmen esta situació de necessitat.

Ajuntament de l’Alcúdia

Comparteix

Icona de pantalla completa