Diari La Veu del País Valencià
Alcoi – l’Ajuntament ja té corresponsals juvenils a quatre instituts
Els quatre joves començaran la seua activitat després de Nadal

La Regidoria de Joventut ha tingut hui la primera reunió amb els quatre joves seleccionats per a ser Corresponsals Juvenils als instituts d’Alcoi Andreu Sempere, Batoi, Cotes Baixes i Pare Vitòria. Finalment, i després del procés de selecció, els corresponsals alcoians seran Laura Chinchilla per l’Andreu Sempere, Mónica Pla per Batoi, Naiara Martínez per Cotes Baixes i Jordi Sempere pel Pare Vitòria.

La regidora de Joventut Maria Llopis ha explicat que s’han presentat molts més joves optant a ser corresponsals, tot lamentant que molts hagen hagut de quedar fora de moment: “Ens sap molt greu la gent que s’ha quedat fora perquè, només per tenir la iniciativa de voler fer coses per la ciutat, bé es mereixen un reconeixement i cal felicitar tots els joves que s’han presentat malgrat no ser els seleccionats. La decisió ha sigut difícil perquè estem segurs que tots tenien coses a aportar, així que a tots els presentats, des de l’Ajuntament, volem agrair-los la seua espenta i il·lusió. Segur que amb joves amb tanta voluntat de fer coses, aquesta ciutat té molt futur. De totes maneres, també som conscients que és la primera edició d’aquesta iniciativa i encara ens falta recorregut i més comunicació, així que estem segurs que els propers anys, més i més joves voldran participar d’aquesta iniciativa”.

A més d’entregar-los la samarreta identificativa amb el logo de ‘Corresponsals juvenils’, la reunió ha servit per donar-los material d’informació i per aclarir els dubtes o preguntes que puguen sorgir sobre la seua feina als diferents centres educatius. Una vegada començat de nou el curs després de les vacances de Nadal, personal de la Regidoria visitarà també als corresponsals als diferents centres educatius per veure la seua tasca in situ.
Llopis ha afegit que “comencem aquest projecte amb molta il·lusió per acostar-nos d’una altra manera a la realitat dels joves alcoians. Els corresponsals juvenils són una idea que ja es realitza des de fa anys a diversos ajuntaments, així que esperem que siga també una bona iniciativa a la nostra ciutat per acostar tot allò que es fa des de l’Ajuntament d’Alcoi que pot ser d’interés per un sector, el juvenil, que no segueix els canals de comunicació habituals de l’administració. D’altra banda, també volem que els corresponsals siguen la corretja de transmissió de les necessitats i les idees de la joventut alcoiana cap al seu Ajuntament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa