Diari La Veu del País Valencià
Assemblea oberta d’EUPV-Alzira
L’Assemblea d’EUPV-Alzira elegeix per unanimitat al nou coordinador local, Ramón Vives
L’assemblea oberta d’EUPV-Alzira ha elegit aquest cap de setmana, per unanimitat, el seu Consell Polític Local i a Ramón Vives com a nou coordinador. R. Vives, sindicalista i membre del Consell Polític Local, substitueix a Ivan Martínez, qui ha estat coordinador durant els últims dos exercicis (2006-2010 i 2010-2014). A més a més, s’han presentat més de 100 propostes concretes del programa electoral d’EUPV-Alzira.

L’assemblea oberta d’EUPV-Alzira, celebrada el passat divendres, va elegir el seu nou Consell Polític Local integrat, entre d’altres, per Ivan Martínez Araque, Miguel Oliver, Patrícia Martínez i Furió, Xavier Folgado, Empar Martínez i Roca, Paco Reig, Víctor Escribà, Karla Martínez o Paco Masià.

Els estatuts d’EUPV limiten en dos els mandats dels càrrecs. El fins ara coordinador local, Ivan Martínez, va destacar que “s’han acomplert els tres grans objectius que ens fixàrem des d’EU-Alzira: recuperar la representació, reforçar la nostra presència en la societat alzirenya i fer créixer el nostre col·lectiu. En nom de totes i tots, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han donat suport i han treballat perquè una altra realitat i una altra Alzira és possible.” L’informe presentat pel coordinador anterior va ser aprovat amb tots els vots a favor.

Ramón Vives va ser elegit unànimement com a nou coordinador local i ha afirmat: “continuarem en la trajectòria que hem traçat, pas a pas, i anirem més enllà en els objectius que ens hem marcat. La gent treballadora té l’esperança, la necessitat i la urgència de canvi. Hem demostrat que hi ha polítiques alternatives i EU és el referent també en la nostra ciutat, però per això necessitem la implicació i la il·lusió de totes i tots.”

A més a més, la comissió encarregada del programa electoral va presentar les seues 108 propostes més destacades, articulades en cinc grans línies programàtiques: treball i economia; polítiques socials; una ciutat sostenible; participació ciutadana; i Alzira, ciutat cultural. El programa electoral ha estat fruit de totes les iniciatives que hem anat elaborant en el col·lectiu en els últims anys i de les reunions amb associacions de la nostra ciutat. Durant els pròxims mesos serà presentat a diverses entitats de la nostra ciutat per a què ens traslladen les seues propostes, i tractarem d’explicar-lo i difondre’l a la ciutadania.

Per últim, des del col·lectiu d’EUPV-Alzira convidem a totes i tots que compartisquen els nostres valors i propostes, i siguen majors de 16 anys, a inscriure’s en les nostres primàries obertes per a votar i elegir el candidat/a a la Presidència de la Generalitat d’EUPV el pròxim 8 de novembre en la nostra seu local.

Comparteix

Icona de pantalla completa