Diari La Veu del País Valencià
Més de 700 corredors participen en la I Sant Silvestre de Llíria
La carrera solidària va arreplegar uns 1.300 quilos d’aliments per a Cáritas i la ONG ‘Siempre Contigo’

Llíria va celebrar ahir la primera edició de la Sant Silvestre Solidària amb una important acollida. Més de 700 corredors, de totes les edats, van participar en esta carrera urbana de a penes 3 km pels carrers de la localitat.

En la carrera solidària es van arreplegar uns 900 quilos d’aliments que s’entregaran a Cáritas Llíria i a la ONG local ‘Siempre Contigo’. A més, Caixa Popular també ha col·laborat en esta iniciativa donant uns 400 quilos d’aliments que també s’entregaran a estes entitats.

Nacho Giménez va ser el primer a entrar en la meta, seguit de David Quisalt i Yasin el Rabii. En la categoria femenina, Noelia Juan va quedar la primera, mentres que Noemi Pla i Mónica Navarro van aconseguir la segona i tercera posició, respectivament.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, el regidor d’Esports, Manuel Enguídanos, i el president de la Federació del Comerç de Llíria, Javier Milena, van entregar els premis de la carrera, vals canviables en el comerç local. També es van entregar els premis a les millors disfresses tant individuals com col·lectiu.

El primer edil ha destacat la “gran acollida” d’esta iniciativa, per això, ha assegurat que “Llíria comptarà amb pròximes edicions d’esta carrera solidària, ja que no sols s’ha convertit en una trobada festiva sinó que a més és una acció solidària per a aquelles persones que més ho necessiten”.

De la mateixa manera, Izquierdo ha agraït el “treball i la col·laboració dels clubs esportius i les entitats participants perquè esta carrera solidària fora un èxit”.

La Regidoria d’Esports, en col·laboració amb el Club d’Atletisme Edeta, el Club Triatlón Llíria, la Federació del Comerç de Llíria, Cajamar, Caixa Popular i Rosquilletes i Saladitos Alba, ha organitzat esta carrera solidària.

Comparteix

Icona de pantalla completa