Diari La Veu del País Valencià
Orihuela – 60.000 euros per a millorar l’accessibilitat en 2013
La Regidora d’Infraestructures, Antonia Moreno, i la presidenta d’Oriola Sense Barreres, Carmen Díaz, han visitat l’última actuació del Pla d’Accessibilitat i Mobilitat per a millorar la comunicació entre els espais urbans de la ciutat, amb l’objectiu final que tot siga accessible, “amb l’impuls i suport de l’associació ‘Oriola Sense Barreres’ en mútua col·laboració”, segons Moreno.

Aquesta última actuació s’ha dut a terme en la Senda de Molina per a permetre transitar de forma accessible des de la cantonada de l’IES Thader i poder superar les vies del tren, però durant el 2013 la inversió que ha realitzat l’Ajuntament està “entorn dels 60.000 euros”, ha dit Moreno.

“El repte més immediat per a 2014 és que la Plaça de les Cadenes de la catedral d’Oriola puga ser accessible des del Carrer La Fira fins al Carrer Major” per a evitar la gran volta que han de donar actualment les persones amb problemes de mobilitat, ha finalitzat la Regidora.
Per la seua banda Carmen Díaz, ha mostrat la seua satisfacció amb l’última actuació “perquè era un problema per a les persones que viuen a l’altre costat del pont” per l’increment del trànsit a causa del tancament de les eixides d’Oriola per les obres de l’AVE.
“S’han solucionat també els problemes d’accés a l’institut, però falta ara la senyalització que és qüestió de temps”. “Amb açò acabem l’any molt contents”, ha reconegut Díaz, després de reivindicar de nou les obres d’accessibilitat de l’entorn de la catedral.

Comparteix

Icona de pantalla completa