Diari La Veu del País Valencià
Xàbia – Nou bo d’autobusos per als universitaris
Els universitaris de Xàbia disposen d’un nou bo per als autobusos a València

L’edil de Transports negocia un acord similar per als estudiants a Alacant i Elx

L’edil de Transports de l’Ajuntament de Xàbia, Tere Bisquert, ha anunciat avui l’acord aconseguit amb l’empresa d’autobusos Alsa, pel qual es posa a la disposició dels universitaris del municipi un bo de viatges molt més econòmic i avantatjós. A partir del 6 de gener, els estudiants podran adquirir un bo que conté 9 viatges entre València i Xàbia per un preu de 57 euros, la qual cosa constitueix un considerable estalvi respecte a les tarifes ordinàries. El més interessant d’aquest pack és que no caduca, per la qual cosa pot ser utilitzat en les dates que més els interesse, sent útil per a aquells que empren altres mitjans de transport. Per a beneficiar-se d’aquest paquet especial serà imprescindible la presentació del carnet d’estudiant universitari.

De moment, aquest bo solament servirà per a la línia entre Xàbia i València, però la regidora està negociant un tracte similar per als joves que cursen estudis a Alacant i Elx, una petició que està sent analitzada per Alsa.
L’edil també ha assenyalat que l’empresa d’autobusos aplicarà descomptes nous en les vespres de pont per a facilitar en transport públic a Xàbia.

Comparteix

Icona de pantalla completa