La localitat oferix una agenda d’actes en què els festivals i concerts adquirixen una gran rellevància

Els festivals i concerts de Nadal estan protagonitzant part de l’agenda cultural i festiva d’Almussafes des de fa uns dies i es van a convertir en un dels principals al·licients d’estes dates tan entranyables. A més del festival de nadales que cada any oferixen els dos col·legis públics de la localitat, la parròquia Sant Bartomeu i els xiquets de la catequesi també han tingut una participació activa en la celebració del Nadal 2013. Així mateix, la Societat Musical Lira Almussafense sorprendrà de nou enguany amb sengles actuacions nadalenques de gran qualitat i els cors rociers de la Comunitat han visitat de nou la població per a oferir les millors nadales.

Des de hui dimecres dia 18 i fins a divendres que ve dia 20, els estudiants matriculats en els col·legis públics Almassaf i Pontet oferiran el tradicional Festival de Nadal en el Centre Cultural d’Almussafes. Alumnes, familiars i públic en general podran disfrutar durant tres vesprades d’una extensa recopilació de nadales tradicionals.

La música nadalenca també està sent la protagonista dels caps de setmana d’este mes de desembre, ja que diumenge passat dia 15, es va celebrar el XX Festival de Nadales de la Federació d’entitats Andaluses, amb la participació de més d’una vintena de Cors Rocieros de la Comunitat Valenciana i durant la jornada anterior, es va presentar el Festival de Nadal del Moviment Cristià, que va incloure representacions teatrals i actuacions musicals escenificades pels xiquets de la catequesi i els Júniors.

Per la seua banda, l’associació cultural Cercle d’Arts Leopoldo Magenti oferirà durant la vesprada de divendres que ve dia 20, un festival nadalenc en què els alumnes de piano i el cor Leopoldo Magenti interpretaran un repertori de nadales, dirigit per Gerson Padilla. Així mateix, la Societat Musical “Lira Almussafense” sorprendrà, dissabte que ve dia 21, amb una actuació nadalenca per part dels alumnes d’educació musical infantil del CEIP Almassaf, així com estudiants del conservatori musical i de la banda jove. La vetlada continuarà amb una gala lírica especial de Nadal a càrrec de la societat musical, que comptarà amb la participació de la prestigiosa soprano Mª José Martos, tot un luxe musical que podran presenciar els espectadors abonant un donatiu de 5 euros.

Ajuntament d’Almussafes

Comparteix

Icona de pantalla completa