Èxit en el nacional absolut per al club de gimnàstica d'Almussafes

20 desembre 2013 01:00h
La passada setmana, set gimnastes del Club de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes van competir en el campionat d'Espanya Absolut de conjunts, celebrat en la ciutat de Granada.
 
El conjunt aleví, integrat per Mireia Simon Turpin, Lluna Magraner Martí, Enya Sospedra Soldado, Ruth Pastor Castellote i Carmen Navarro Pedrís, després de superar els contratemps del primer exercici, va aconseguir una espectacular remuntada, classificant-se finalment en quarta posició en la final d'aparells i sexta en la general de conjunts. “Van finalitzar este campionat en terres andaluses amb un bon saber de boca ja que després de la fallada del primer passe i gràcies a la seua confiança i esperit de superació, van poder demostrar la seua vàlua executant un segon passe espectacular i remuntant així les posicions perdudes”, explica el president del club local, Modest Sòria.
 
Per la seua banda, la gimnasta Júnior Sandra Vaya Gordillo junt amb les seues companyes del Conjunt Júnior del Club l'Almara de Burjassot, es va proclamar dissabte passat dia 14 Campiona d'Espanya, obtenint medalla d'Or tant en la general com en la Final d'Aparells. “A pesar de la joventut del nostre club en el món de la gimnàstica rítmica, cantem ja amb diverses campiones d'Espanya, a les que ara s'ha sumat la nostra gimnasta júnior”, afig.
 

També Yaiza Gonzalez Alvarado va competir a Granada en la categoria més anhelada per totes les gimnastes: la Primera Categoria. Ho va fer amb el conjunt de l'Almara de Burjassot, formació que encara que no va tindre la seua millor execució sobre el tapís, sí que va aconseguir retratar la qualitat dels seus gimnastes.
 
Al Club de Rítmica d'Almussafes tan sols li resta la celebració del tradicional festival nadalenc, previst per a dissabte que ve 21 de desembre en el pavelló cobert, per a donar per conclosa la temporada de conjunts que tantes alegries ha reportat a este jove club esportiu riberenc.

Almussafes, a 19 de desembre del 2013
 
Mª José Girona


 
next