Diari La Veu del País Valencià
Antonio Cebolla guanya el gran premi de la Piràmide Comercial de Sueca
La iniciativa, que complix la seua tercera edició, ha sigut impulsada per l’associació Arrima’t, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, amb l’objectiu de promocionar el comerç local i incentivar les compres

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va acollir, divendres passat, el sorteig dels premis que concedia la Piràmide Comercial, una iniciativa impulsada per l’associació de Serveis i Comerços Arrima’t, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Sueca, que té per objectiu incentivar les compres en els comerços del municipi. El premi més important, valorat en 1.500 euros, consistent en 50 vals de 30 euros per a utilitzar en els 45 comerços participants, va ser per a Antonio Cebolla, qui va depositar la seua papereta en la gasolinera El Sequial.

L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manoli Egea; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; i el president d’Arrima’t, Tony Landete, van ser els encarregats d’extraure les paperetes i de comunicar el premi als guanyadors, ja que, a més del gran premi de la Piràmide, es van sortejar set vals de 100 euros cada u, donats per la Regidoria de Comerç, per a realitzar compres en els establiments participants en esta iniciativa. Els guanyadors dels set vals van ser: Vicente Rodrigo, qui va depositar la seua papereta en el comerç Bon Dormir; Mariola Beltrán, també en Bon Dormir; Patricia Catalá, en el Centre Òptic Bernat Aliño; Marta Cabedo, en la perruqueria Sara Cabedo; Chelo Gisbert, en Salasons & Xarcu; José Manuel Martorell, en Serraglas; i Eva Serrano, en la perruqueria Sara Cabedo.

“Esta iniciativa, i moltes altres que duem a terme, tenen com a finalitat sempre potenciar les compres en el comerç local. Estem molt contents amb la participació dels ciutadans i el gran nombre de paperetes que s’han depositat en els diferents comerços. Vam decidir realitzar la Piràmide durant estes dates perquè la gent puga gastar els xecs regals ara en festes i ajudar-los així en les seues compres nadalenques. Esperem poder continuar realitzant-la en pròximes edicions”, va assenyalar el president d’Arrima’t, Tony Landete. “Des de la meua Regidoria sempre recolzarem iniciatives d’este tipus per a potenciar el comerç de Sueca, va afirmar la regidora de Comerç, Manoli Egea. Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va tornar a animar els ciutadans a realitzar les seues compres en els comerços del nostre municipi i va mostrar la seua satisfacció “al comprovar l’èxit d’estes iniciatives”.

Les al voltant de 20.000 paperetes que optaven als premis van ser depositades en els següents comerços participants: Carns Tamarit, Monmamá, Flors Xúquer, Crevisa Modes, Stockcenter, Milar Senén Ortega, La caseta de sucre, Perruqueria Eva Gisbert, Òptica Manafé, Bon dormir, Impremta Palacios, Redondo Vidrieres, Roba Menuda, Òptica Bernat Aliño, Punt de vista, Suecaexpress, Ferreteria La Pilarica, La Piñata, Peluquería Sara Cabedo, Drogueria Roy, Natur Perfumes, Pequeñín, Chirel Flors, Guisado Pesca, Gasolinera El Sequial, Ladiv, Papereria Rocher, Disenya Rètols, Compro Oro Sueca, Bar Surtidor, Mobles Luis Serra, Clínica Dermoestètica Naturis, Cortinatges El Dot, El dos de mayo, Parafarmàcia Loles Tur, Papereria Sueca, Serraglas, Yes – mar, Gala, Nova Òptica, El rincón de María, Pà de nit, La fi de la fam, Salason & xarcu i El mesón del niu.

Comparteix

Icona de pantalla completa