Sueca - Els cartells anunciadors de les Falles i Setmana Santa de 2014 ja es coneixen

18 desembre 2013 01:00h
Els guanyadors en esta edició han sigut Juan Diego Ingelmo i Cristóbal Aguiló
 
El saló de plens de l’Ajuntament ha acollit els concursos de cartells que organitza la Regidoria de Festes per a triar les imatges que representaran les Falles i la Setmana Santa de l’any 2014.

En esta edició, els membres del jurat encarregats de deliberar entre els 51 cartells de Falles presentats han sigut: el regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha delegat el seu vot en el dissenyador gràfic, Fernando Viñoles; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Llopis; el regidor, Raúl Pla; i el director de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltran, Juan Antonio Llopis. Després d’examinar de forma exhaustiva cada treball, ha resultat guanyador el cartell de Juan Diego Ingelmo, de Borriana, amb el lema Galania. Així mateix, les obres finalistes han sigut presentades per Ángela Clari, de Sueca, amb el lema Fallera amb colorit; i Carmen Sarrión, de Sueca, amb el lema Vaixell.
 
 
Quant al Concurs per a triar la imatge de la Setmana Santa de Sueca 2014, el guanyador ha resultat Cristóbal Aguiló, d’Alcantarilla (Múrcia), amb el cartell presentat amb el lema El motiu de la nostra fe. El jurat, format pel regidor de Festes, Dimas Vázquez; la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha delegat el seu vot en el dissenyador gràfic, Fernando Viñoles; el president de la Junta Major de Confraries de Sueca, Pedro Juan Martínez; el regidor, Raúl Pla; i el director de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltran, Juan Antonio Llopis; ha triat guanyador el cartell d’Aguiló entre els 53 presentats. Els finalistes han sigut: Iñaki Fernández, d’Arre (Navarra), pel seu treball amb el lema Arraigo; i Salvador Ferri, de Sueca, pel seu treball amb el lema Nazarenos.
 
El regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha sigut l’encarregat de cridar per telèfon als dos autors guanyadors d’ambdós Concursos per a comunicar-los la notícia. 

next