Diari La Veu del País Valencià
El PP de Cabanes no dóna cap resposta
El PP no respecta els terminis i no aporta la documentació ni les respostes requerides en els plenaris.

La involució autoritària de l’equip de govern de Cabanes continua anant cada dia a més. En el darrer plenari ordinari es va fer un repàs de totes aquelles preguntes i peticions de documentació que tot i constar en acta se respondrien o aportarien, no s’havien resolt, en els millors de casos, en tres mesos.

La pràctica habitual de no respondre a la majoria de les preguntes formulades en els plenaris, amb la fórmula màgica de “ te contestaré por escrito”; resposta escrita que hauria de substanciar-se abans de la celebració del següent plenari, quasi mai es ompleix, i ara sols es celebren plenaris ordinaris cada tres mesos, s’ocasiona que moltes de les preguntes i precs que es fan en un ple, al deixar passar tant de temps, ja no té cap interés ni sentit quan es respon, si és que es dóna el cas.

En este darrer plenari, desenes de qüestions i peticions de documentació, no s’havien resolt; el PP va votar en contra de totes les mocions presentades per l’oposició i per contra, va presentar, comunicant-ho en menys d’un hora d’antelació i per correu electrònic, una esmena a una de les mocions presentades ( per demanar una revisió de l’IB en les zones del terme municipal no desenvolupades urbanísticament però que actualment tributen com urbanes.

Després de recriminar durant el passat plenari aquest comportament, ara, mesos després, comencen a apartar en comptagotes part de la documentació requerida.

Cal recordar com a prinicipi de legislatura es va consensuar fer els plenaris ordinaris cada dos mesos en lloc de cada tres, per fer-los menys densos, més àgils i que les respostes i precs foren més actuals. El PP de manera unilateral va tornar-los a imposar cada tres mesos. Sols en aquests plenaris ordinaris és quan hi ha precs i preguntes,i encara així, quasi mai es sol respondre en el propi ple, ni en el següent.

Comparteix

Icona de pantalla completa