Diari La Veu del País Valencià
El “Festival de Sabors” d’Ontinyent s’obrirà amb la fusió de flamenc-jazz de “Akasha”
L’Alcalde inaugurarà demà una innovadora fira gastronòmica que donarà cabuda activitats d’animació per a totes les edats

Ontinyent inaugurarà demà divendres el seu I “Festival de Sabors”, una fira gastronòmica innovadora que l’Associació d’Hostelers AHVAL i l’Ajuntament han organitzat els dies 13, 14 i 15 de desembre al Mercat Municipal, al marc de la campanya nadalenca “Ontinyent Il·lusiona”.

L’activitat, que comptarà amb la participació de 20 restaurants i establiments locals al llarg d’estos tres dies, serà inaugurada a les 20:00 hores per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i inclourà diversos espectacles per a totes les edats durant les tres jornades. El primer serà el mateix dia de la inauguració, a les 20:30, amb un concert del quartet de Flamenco Jazz “Akasha”, un projecte musical iniciat pel guitarrista valencià Alberto Sánchez que reuneix instruments acústics i elèctrics. L’actuació arriba de la mà de l’Escola de Música Ad Libitum, a l’igual que els concerts dels grups “Lulú y los Tigretones” (pop-gipsy-jazz, dissabte 20:30 hores) i“Black Rice” (Soul-Jazz, diumenge 20:30 hores).

A més de música, la degustació de les tapes i plats preparats pels 20 establiments participants estarà amenitzada per l’actuació d’un mag (dissabte, 12:30), la visita del Carter Reial amb l’Associació dels Reis Mags d’Ontinyent (dissabte, 18:30, diumenge 12:30) o una concentració motera amb invitacions per als membres dels clubs assistents (diumenge, 13:30). A l’espai s’instal·larà decoració nadalenca i al seu entorn s’habilitarà una carpa gegant, moqueta i calefactors.

Jorge Rodríguez, recordava que amb la campanya Ontinyent Il·lusiona “volem seguir insistint en la capitalitat amable que ha d’exercir la ciutat, que apostem perquè siga innovadora i dinàmica per poder generar llocs de treball”, destacava. El “Festival de Sabors” romandrà obert al Mercat Municipal divendres 13 de desembre de 19:30 a 1:30 hores; dissabte 14 de 12:00 a 16:30 i de 18:30 a 1:30 hores; i diumenge 15 de 12:00 a 16:30 i de 18:30 a 22:00 hores.

Comparteix

Icona de pantalla completa